Vindmøllernes sus (spillefilm)

Til Juli starter optagelserne på Burning films første spillefilms produktion, "Vindmøllernes sus". 

Filman handler om Thomas der går I 7. Klasse og bor i en lille by i midtjylland. Thomas er en out-sider, men det ændrer sig den dag, hvor klassens seje pige, Vikki og Thomas beslutter sig for, at hævne sig på en idrætslærer efter en ydmygende gymnastiktime. De får hjælp fra en gruppe drenge fra de større klasser - der bliver ledt af Vikkis storebror, Kenni. Det er sjov og ballade, med alkohol, fester og bomber, men en dag opstår der jalousi i gruppen. Det tvinger Thomas ud og ender med, at få voldsomme konsekvenser for Thomas og hans familie.

Filmen er uafhængig og finanseres af Burning films, investorer og sponsorater. Click nedenunder og læs mere om projektet og om hvordan du kan hjælpe med at realisere produktionen.

Følg filmen på Facebook.  

 

Lowbudget spillefilm:

Det koster penge at lave film og vi har lavet et budget der ligger lige omkring 600.000, hvilket er billigt for en dansk spillefilm.
Filmen vil blive optaget over 25 dage. Vi har barberet alting ned, så der hvor pengene skal bruges er til transport, mad, ophold, leje af udstyr, biler og minimal løn til skuespiller og hold. Det kræver ildsjæle at få det til at lykkes.

Minimum 70 % af de penge der vil blive indvesteret i filmen, vil blive brugt i lokal miljøet. Du har muligheden for at blive en del af projektet, som sponsor eller investor.

Som sponsor vil du kunne få dit navn eller firma logo ind før filmen starter. Dvs. at dit logo eller navn vil blive vist hver gang filmen bliver vist i biograferne og til internationale filmfestivaler. Til premieren i Grindsted, vil vi stille plancher op med sponsors logo og navne. Der vil være mulighed for at komme ud på optagelserne og få et indblik i hvordan det foregår og hvis man tør, kan man også blive statist i filmen.

Som investore kan du købe rettigheder til filmen, som producent. Dvs. at dit navn eller logo ville bliver vist i starten som producent. Derudover ville du eje en procent del af filmen og dermed få en procent del af det overskud der ville være – tilsvarende den andel du har opkøbt. Der vil være mulighed for at komme ud på optagelserne og få et indblik I hvordan det foregår.

Der skal gøres opmærksom på, at hvis projektet skal lykkes, er vi nødt til at arbejde med ‘Kollegial skuespillerkontakt’, hvor skuespillere aflønnes ved indtjening og derfor aflønnes før der regnes overskud på filmen.

Der vil blive holdt en forpremierer for sponsorer og investorer. 

Sponsorer:

Incitamenter for sponsorer. Vi vil løbene gøre en stor insats for at nævne firmaer som har støttet os. Det vil ske på de sociale medier og når muligt, i presse sammenhæng.

500,- - 4999,- = signeret plakat og plads til forpremiere

5000,- - 9.999,- = “Tak til” (eksklusiv Logo), i credits i rulleteksterne

10.000,- - 24.999 = “Tak til” (inklusiv Logo), i credits i rulleteksterne

25.000,- - = “Tak til” (inklusiv Logo) – Logo vil ydermere fremgå før filmen starter.

Investorer:

Køb andel i filmen og bliv medejer, hvor den procent del du investerer i, vil du få betalt tilbage af overskuddet af filmens salg. Der er mulighed for at købe op til 50% af rettighederne til filmen.

1% = 7000

10% = 70.000

50% = 350.000

Målet:

Målet er at få filmen på de store internationale filmfestivaler og derigennem få lov til at vise den i biografer verden over –dette vil skabe omtale til senere at få den solgt til et distributionsselskab, og skabe overskud.
Dette skulle være muligt, da filmen har en væsentlig og universel tematik og henvender sig til to målgrupper. Unge fra 11 til 18 og voksne fra 28 til 59. Plus filmens lave budget, gør det muligt at skabe overskud.

Tilbage til lokalsamfundet:

En rapport fra ”Den vestdanske filmpulje” viser, at hvis man investerer i en film, vil området hvori filmen optages give pengene tilbage 3,8 gange. Dvs. hvis man investerer 10.000 kr., vil det forplante sig i lokalsamfundet til 38.000, igennem udgifter til mad, ophold, benzin, håndværkere osv. Læs: https://dl.dropboxusercontent.com/u/3874436/DVF_effekt og scenarie_FINAL.pdf 

Skulle dette have din interesse kan du sende en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  eller ringe 60199812.